Spring naar inhoud

Festival Rolling Diner

Op Zaterdag 3 november 218 vindt de 10e editie van het S.O.K. Festival plaats in Hilvarenbeek. Dit jaar organiseren we een bijzonder "Rolling Diner" met aansluitend een muzikale avond in de Gouden Carolus.

Rolling Diner:

Op zaterdag 3 november 2018 kan iedereen kennismaken met het 1e Rolling Diner event in Hilvarenbeek. Als gast hoeft u slechts in te stappen om een gezellige tour te maken door de omgeving. Tijdens deze tour krijgt u diverse verrassende gerechten voorgezet, met regelmatig een stop met live muziek.

Voor een all-in prijs worden de gasten vervoerd tussen alle bestemming om te genieten van eten, drinken en muziek. Een deel van de opbrengst gaat naar Stichting SOK en een ander lokaal doel, wat nog nader bepaald zal worden in de loop van het jaar.

De inschrijving is nog niet gestart, maar regelmatig zal er een update op onze website verschijnen.

Muzikale avond:

Aansluitend op het Rolling Diner is er een gezellige avond in de Gouden Carolus met diverse muzikale gasten. Dit programma zal omstreeks 21:00 uur beginnen. In de loop van het jaar zal het definitieve programma worden bekend gemaakt. De toegang tot de muzikale avond is gratis.

 

In 2017 traden voor u op tijdens het S.O.K. Festival:

DanCe Skillz, jongensgroep.

Dansgroep 5.0.7. (Dance Skillz, dames)

Wasko & Friends.