Spring naar inhoud

Festival

Op zondag 5 november 2017 vindt de 9e editie van het S.O.K. Festival plaats in de Gouden Carolus te Hilvarenbeek. Het festival start om 10:00 uur en eindigt om 17:00 uur.

Het S.O.K. Festival start dit jaar met een schatspeurtocht voor het hele gezin. Tijdens deze tocht krijgen alle deelnemers een heerlijk bekertje warme chocolade melk aangeboden. Alle schatzoekers worden verzocht om zich om 10:00 uur te melden bij de Gouden Carolus.

Rond de middag gaat het binnen gedeelte van het S.O.K. Festival van start in de Gouden Carolus. Volgens de traditie serveren we dan een overheerlijke brunch. Voor slechts €.2,- per persoon kunt u deelnemen deelnemen aan deze brunch met live muziek.

Na de brunch kunt u volop genieten van dans, zang en muziek.

Programma:

13:15 uur, Zanggroep O.L.V. Margret van Engel.

13:45 uur, De Zumba Groep.

14:15 uur, DanCe Skillz, jongensgroep.

14:45 uur, De Zumba groep.

15:00 uur, Arno Vos, zang.

15:15 uur, Dansgroep 5.0.7. (Dance Skillz, dames)

Als afsluiting van het S.O.K. Festival 2017 zal de Hilvarenbeekse band Wasko optreden. Tijdens dit optreden hebben zij diverse gasten op het podium staan. Kortom, Wasko & Friends sluit de 9e editie spetterend af.

 

Tijden zijn indicatief en kunnen gewijzigd worden.

Toegang is gratis, echter indien u ook gebruik maakt van de brunch verzoeken wij u om organisatorische reden dit vooraf aan te geven via ons inschrijvingsformulier.