S.O.K. Festival, 6 november 2016.

Programma:

Dit jaar gaat de Gouden Carlus te Hilvarenbeek open vanaf 10:30 uur.

Om 11:00 uur (elf uur) gaat de S.O.K. De Wandeling van start. (dit jaar via een geheel nieuwe route en met ondersteuning vanuit het VVV Hilvarenbeek).

Vanaf 12:30 uur (twaalf uur) gaat de S.O.K. Brunch (Deelname voor slechts 7,50 Euro per persoon, aanmelden kan via brunch@sokhilvarenbeek.nl, betalen bij binnenkomst) van start met aansluitend het S.O.K. Festival 2016.Voor deze €.7,50 krijgt u een heerlijke brunch en twee consumptiebonnen. Mede door uw bijdrage steunt u de Hilvarenbeekse SOK activiteiten.

Line-Up S.O.K. Festival 2016.

SFB_V15

Dit jaar heeft de organisatie een gezellig en leuk programma voor u samengesteld met diverse bijzondere optredens. Het muzikaal programma begint tijdens de brunch en loopt door tot ongeveer 16:30 uur. Daarna zal de aftrap zijn van de VLOH Radio bingo Naast het swingen op de grote verscheidenheid van muziek kunt u tussen de wisselingen door actief mee “brullen” in de diverse karaoke intermezzo’s.

Wij kunnen ons voorstellen dat u inmiddels al nieuwsgierig bent naar de artiesten die dit jaar op het S.O.K. Festival te zien zullen zijn, wij lichten alvast een tipje van de sluier op over de artiesten die het podium zullen betreden.

Tijdens de S.O.K. Festival 2016 kunt u o.a. genieten van:

Hilvertaler Brabantica Quartet;

Ondanks eerdere aankondigingen heeft HBQ dit jaar moeten laten weten dat zij door omstandigheden niet konden optreden tijdens het SOK Festival.

BEGZ

De Hilvarenbeekse band BEGZ is ‘spontaan’ ontstaan tijdens een eerdere SOK Festival. Twee gitaristen stonden toen nog gewoon in het publiek zonder enige podium ervaring maar werden op dat moment uitgedaagd om een optreden tijdens het volgende SOK Festival te verzorgen. Daarna is BEGZ geformeerd en is inmiddels uitgegroeid tot een Rock bandje dat op diverse festivals het podium weet te vinden en het publiek te enthousiasmeren. Als organisatie zijn we blij dat BEGZ ook dit jaar het SOK Festival in hun agenda kon opnemen. BEGZ speelt onder andere nummers van Skunk Anasie, Allanis Morissette, Amy Whinehouse, Living Colour en The Cult.

BEGZ

 

 

 

 

 

 

 

 

Harm de Ruiter;

De 35-jarige Harm de Ruiter uit Moergestel is een grote muziekliefhebber met een passie voor gitaar spelen. Hij speelt al gitaar vanaf zijn 8e en is de trotse eigenaar van vijf gitaren, 3 akoestisch en 2 elektrische. Hij speelde in bands als: Van Alles Wé, Basic, United by Music en Inner Simplicity. Harm stond al vaker op het podium van het S.O.K. Festival in Hilvarenbeek met enkele van de eerder genoemde bands. Harm de Ruiter is nationaal en internationaal bekend door zijn vele optredens in binnen- en buitenland, maar in de lage landen zijn er ook veel mensen die Harm kennen van de zijn tv optreden tijdens het Knoop Gala 2013 in het circustheater in Scheveningen. Daar speelde Harm samen met één van de beste orkesten ter wereld: het Metropole Orkest. Tijdens de achtste editie van het S.O.K. Festival speelt Harm een gastrol in de band Wasko. Maar wie weet kan het publiek hem overhalen om ook enkele prachtige solo’s ten gehore te brengen……

harm-de-ruiter-1harm-de-ruiter-2

 WASKO;

Mix een doorgewinterde gitarist die zijn wilde krulharen nog niet is verloren met een jonge hond die alle…en geïnteresseerd is in rock and roll, the blues, Whisky, meisjes en basgitaar. Voeg hieraan toe een semi-linkshandige swingende funk drummer en een dolenthousiaste zanger en dan……heb je als resultaat “de ultieme Boyband nieuwe stijl”, WASKO.

De band bestaat uit 4 getalenteerde aantrekkelijke mannen (zoals zij zelf zeggen), namelijk Paul, Pim, Niels en Harm. Deze “jongens” die hun sporen inmiddels een beetje in de muziek scene verdiend hebben, zijn tot de conclusie gekomen dat een coverband alleen niet meer genoeg is. Ze hebben getracht elk nummer te voorzien van een nieuw jasje of een nummer letterlijk te voorzien van een ander kleurtje. Dit alles met het doel om het dak van de Gouden Carolus tijdens het S.O.K. Festival volledig eraf te spelen. U bent dus gewaarschuwd, neem uw das mee op 1 november.

WASKO brengt muziek op eigen verrassende wijze, zo krijgt het melancholische Karma Police ineens een zonnig Reggae tintje en toveren ze met een mix die varieert van Muse tot Ramses Shaffi het S.O.K. Festival gegarandeerd om tot een feest.

Kortom: WASKO speelt elk nummer met een andere, vaak verrassende, insteek daar waar het kan, en vooral ook waar het niet kan, zingen de mannen er met zijn vieren op los. Kortom, WASKO maakt het gewone bijzonder en staat daarom ook op het S.O.K. Podium 2015.

Wasko-1Wasko-2 

 

 

 

 

Het S.O.K Festival wordt mede mogelijk gemaakt door de volgende sponsoren:

advertentie_SPONSOREN