NA EEN TWEETAL SUCCESVOLLE THEATERPRODUCTIES (BROTHER WHERE ART THOU & DON QUICHOT VAN LA MANCHA) BRENGT HET JONGSTE THEATERGEZELSCHAP IN DE GEMEENTE HILVARENBEEK IN 2016 EEN NIEUWE PRODUCTIE OP DE PLANKEN ONDER DE NAAM “NATTE SOKKEN”.

De voorstellingen vinden plaats op 3 en 4 juni 2016 om 20.00 uur in de Gouden Carolus.
De regie ligt dit jaar in handen van Judith Hagenberg.
Vanaf 4 januari zijn 8 enthousiaste toneelspelers druk bezig met het repeteren van de voorstelling; Mark, Cees, Bregje, Cas, Bart, Danielle, Ella en Ans.
De titel was zo toepasselijk voor het S.O.K. onbeperkt theater dat het bijna geen toeval kon zijn.
‘Natte Sokken’ had Judith geschreven voor de vrijetijdsgroep van Theaterwerkplaats Tiuri.
Toch is het stuk helemaal naar eigen hand gezet door de spelers. Met alle fantasievolle ideeën en leuk spelaanbod wordt het een vermakelijke avond voor u als toeschouwer. Allerlei gekkigheid, muziek en bijzondere personages komen voorbij tijdens deze één uur durende voorstelling.

Ken je dat gevoel? Je staat in de badkamer en hebt net schone sokken aangetrokken, blijkt dat er op de vloer nog wat douchewater lag…. Natte sokken. Nu komt er iets meer water aan te pas; een zee.
Op deze zee wordt de kapitein door een knappe en een rijke dame verleidt en vergeet hij kapitein te zijn. Dit heeft rampzalige gevolgen. Een aantal mensen spoelen aan op een eiland en zoeken naar antwoorden en oplossingen. Wie kan ons redden? Wie is de held? Is er nog een sprankje hoop? Of magie?

We laten zien dat we veel plezier hebben gehad tijdens het repeteren en dat we er samen een knal voorstelling van hebben gemaakt. Een grappig verhaal, leuke personages, een slim decor en spelers die staan te stralen komen voorbij… Dat wilt u niet missen! Tot ziens in de Gouden Carolus op 3 en 4 juni.

Digitaal kaarten reserveren kan eenvoudig door te mailen naar nattesokken@sokhilvarenbeek.nl

 

poster